Wristbuddy – forhandler af smarte herreure

Firmavejviseren ser i denne artikel nærmere på Wristbuddy.dk ApS. En af de nyere forhandlere af smarte herreure. Det er en ung virksomhed, men de er hurtig blevet populære på baggrund af deres ure til mænd, der altid har smarte, stilfulde og tjekkede udtryk.

De fleste mænd kender til hvor svært det kan være at finde ure online. Det kan virkelig være en jungle og selvom man har set 50 varianter igennem i en webshop, er der bestemt ikke garanti for at du finder en passende variant.

Wristbuddy gør det nemt, ved at tilbyde herreure med mange udtryk og stilarter, så der er noget for enhver smag. Vi ser nærmere på de mærker de forhandler og meget mere. 

 

Urmærker og udvalg

Når Firmavejviseren gennemgår virksomheder er det ofte med en positiv vinkel. Vi ønsker at præsentere dig for de firmaer og webshops der gør det godt, men som alle ikke nødvendigvis kender til.

På dette punkt passer Wristbuddy perfekt ind, for som relativ ny webshop er det naturligvis ikke alle mænd der kender til dem. Det er en skam, for de formår at forene smarte ure, med lave priser.

De forhandler rigtige mange varianter, hvor stilen er fed og prisen er det samme. Vi danskere er blevet vant til at nye ure koster alt fra 2-6.000 kroner, hvis de skal have en vis kvalitet eller flotte designs.

Hos Wristbuddy forhandler de urmærker, med priser fra 600 – 1.500 kr. til en god kvalitet. De fleste varianter ligger fra 1.100 – 1.300 kroner og det er et rigtig fornuftigt prisniveau. På den ene side er du sikker på at få kvalitetsure, men uden at det sprænger budgettet.

Nu til de 3 mest velkendte og udbredte mærker de forhandler i shoppen:

Med lidt over 50 forskellige urvarianter i shoppen, er det ikke fordi Wristbuddy tager førstepladsen i mængde og antal. Men de er et godt bevis på at et mindre sortiment, sagtens kan være mere spændende.

Vi er blevet meget positiv overrasket over, hvor mange fede ure de har i udvalget, men alle til fornuftige priser. Når ud besøger webshoppen får du en generel oplevelse af, der er herreure for alle stilarter.

Så selvom udvalget kan anses som en svaghed, mener vi det ikke her, da de alligevel formår at ramme mange præferencer og behov .

 

Værd at vide

Selve Wristbuddy.dk ApS blev stiftet i september 2014 ifølge CVR.dk, men starten ligger helt tilbage til marts 2014 ifølge ejerne selv. Uanset hvad er de en af de nyere forhandlere på markedet.

De har deres udgangspunkt i Haslev, men som webshop har det mindre betydning. Det har derimod en positiv betydning, at de tilbyder gratis levering på alle bestillinger.

Det er velkendt i branchen at levere gratis, men flere og flere shops har igen valgt at gå væk fra det. Gratis fragt vil ofte betyde du kan spare ca. 50 kroner på din ordrer.

Kontakt: Support@wristbuddy.dk

Facebook side: www.facebook.com/wristbuddy.dk

 

Har du selv erfaringer med Wristbuddy, så hører vi gerne fra dig. Det samme er tilfældet, hvis du gerne vil have os til at se nærmere på andre danske firmaer.