Onlinekids – webshop med baby -og børneting

Onlinekids er en af de førende webshops i Danmark, inden for udstyr, tøj og tilbehør til små børn. De har produkter til de helt små babyer og til mindre børn under 10-12 år.

Firmavejviseren ser nærmere på dem, deres udvalg og hvorfor det er et godt sted at finde det du mangler til dine børn.

 

Noget for enhver smag

Når man handler online som forbruger eller forælder, er det altid med en forventning om at man kan finde det man søger. Gerne hurtigt og til en fornuftig pris.

På Onlinekids.dk rammer de et bredt spektrum af det man behøver som forælder. De har et stort udvalg og forhandler kun produkter fra de førende producenter på markedet. Det betyder at varerne reelt er skræddersyet deres behov og børnevenlige, som det kaldes.

Det er trods alt vigtigt at både barnevogn, seng og legetøj er 100 % sikkert for barnet. De har næsten noget for enhver og vi har her skitseret hvad de har på programmet:

  • Barnevogne
  • Tilbehør til barnevognen og bilen
  • Børneudstyr
  • Legetøj
  • Tøj & påklædning
  • Puder, madrasser og senge
  • Møbler til børneværelset

 

Hvorfor handle her?

Hvorfor så handle hos Onlinekids, frem for en af de mange øvrige shops på markedet? Firmavejviseren vælger at sætte fokus på dem af en grund. Det er nemlig én af vores personlige favoritter.

Du får hurtig levering inden for 3 dage, men vi fik det hurtigere. Så du kan spare tiden i byen og hurtig få tilsendt det du mangler til barnet. Dertil kommer en fornem service, når man har spørgsmål til deres produkter. Det er jo vigtigt at man finder det helt rigtige til de små!

Og så er en imponerende Trustpilot score på 9.0 ud af 59 anmeldelser kun med til at forstærke billedet af en professionel, troværdig og dygtig udbyder. Vi mener derfor de fortjener at blive fremhævet.

E-mærket = troværdighed

Sidst er det værd at bemærke de er e-mærkede, hvilket altid fordrer en særlig sikkerhed og troværdighed for dig som forbruger. Du kan med andre ord være helt sikker på de lever op til de aktuelle standarder og regler for e-handel.

Det er bestemt ikke alle shops der er certificerede af E-handelsfonden, så det bør give et plus i bogen, hvis man er i tvivl.

 

Praktiske informationer

Vi slutter af med en række praktiske informationer om dem, for dig der gerne vil vide mere. Onlinekids er aktive i både Danmark, Sverige og Norge. Selskabet bag hedder Onlinekids ApS og har udgangspunkt i Mosede Bygade 44 i Greve.

Web: www.onlinekids.dk

Mail: kundeservice@onlinekids.dk

Facebook side

Twitter profil