Musikkontakt – Booking af live musik

Firmavejviseren ser i denne artikel nærmere på Musikkontakt. Et firma hvor du kan booke god musik til festen.

Festmusik har altid haft en stor indvirkning på gæsterne og stemningen som helhed. Du må derfor aldrig undervurdere betydningen af et godt band.

Vi ser nærmere på hvad de kan tilbyde og hvem der står bag i denne artikel. 

 

Rytmisk og klassisk musik

Det er særligt inden for rytmisk og klassisk musik at Musikkontakt er specialister. Det er et område, hvor de adskiller sig meget fra mange andre festbands på markedet.

Her bliver der ofte spillet de mere mainstream og almindelige numre, som man kender alt for godt. Musikkontakt kan tilbyde dig en bredere vifte af genrer og musiknumre. De har nemlig et godt netværk af musikanter der gør, at de kan sammensætte et stærk band til enhver lejlighed. Uanset om det er til bryllupper, receptioner eller en fest med gang i den.

Bag firmaet står Emil Folke der er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har altså været i en af de bedste “skoler” i Danmark.

Det har medført at han nu er en del af Den Kongelige Livgardes musikkorps, ligesom ham glædeligt tager ud til arrangementer for kunder.

Bredt udvalg af bands og orkestre

Én af de klare styrker ved dem er, at de kan tilbyde dig et bredt udvalg af bands og orkestre, alt efter dine behov. Det er klart, at musikken til et bryllup skal være helt anderledes, end til en reception.

Så når du booker hos dem, vil du altid få folk ud der kan løse opgaven på bedste vis. Det er derfor de har muligheden for at hjælpe dig i alle disse sammenhænge:

  • Bryllup
  • Fest
  • Reception
  • Jubilæum
  • Jazz
  • Selskabsmusik

 

På deres hjemmeside kan du læse referencer fra tidligere kunder og de meldinger vi har hørt er meget positive. Så bestemt en oplagt mulighed, næste gang der skal bookes.

Kontaktinfo

Til sidst har vi nævnt en række praktisk informationer, for dig der har lyst til at besøge hjemmeside eller kontakte dem med en opgave. Du finder de mest relevante kontaktinfo herunder.

Adresse: Tomsgårdsvej 70, København

Web: http://musikkontakt.dk

Mail: emil.folke@musikkontakt.dk