John Henric – tøj og accessories

John Henric er et af de mest populære mærker, når du skal iklæde dig flot til fest eller arbejde. Altid stilfuldt kollektioner, der vil give dig et klassisk look. Det gælder i særdeleshed for deres skjorter og accessories som slips og butterfly.

Firmavejviseren vil derfor se nærmere på brandet John Henric og ikke mindst deres mest spændende begyndelse som mærke. Se mere i denne artikel. 

 

Fra skjortepusher til brand

John Henric er historien om to drenge, der på en tur i Italien, startede deres store eventyr der er endt med at blive én af Sveriges populære skjortebrands. De købte en kasse med lækre slips og klude, tog dem med tilbage til Sverige og solgte dem på klassisk “kørende-sælger” manér.

En anderledes start for et tøjbrand, men varevognen er nu gemt væk og erstattet med fysiske butikker og forhandlere. Det er specielt deres skjorter, der har give dem succesen og deres frække tilgang til faget. Det frække og stilrene look med kant, er noget de fleste mænd er glade for.

De kan nu tilbyde dig det meste inden for finere tøj og accessories, altid med fokus på topkvalitet.

Kombination af traditioner og elegance

John Henric mærket har altid været kendt for kontinuerligt at evaluere traditionerne og kombinere det med et elegant look, med en snært af luksus.

Det er et gennemgående tema i deres tøj og det har givet det svenske brand stor succes. Ikke bare i Sverige og Danmark, men mange flere lande.

Med tøj og accessories fra John Henric vil du få et smart, moderne og simpelt udtryk. Noget der vil klæde de fleste mænd. De har mange forhandlere verden over.

Praktiske informationer

Officiel hjemmeside: www.johnhenric.com

Mail: support@johnhenric.com

John Henric AB er et svensk tøjmærke.

Grundlagt af John Henrik Ekström (deraf navnet).

1 butik i Danmark og 5 i Sverige.