Jagtogvildt.dk – shop med jagtudstyr

I denne omgang skal det handle om jagtwebshoppen Jagtogvildt.dk. Personerne bag er selv meget passionerede omkring jagt og det kommer til udtryk på hjemmesiden.

For du kan praktisk talt finde det meste udstyr og tilbehør du behøver. Firmavejviseren stiller skarp på dem, deres udvalg og hvorfor vi kan lide deres shop. 

 

Alt i udstyr til jagten

Når man skal på jagt og hvis man er professionel, er det ikke nok med et godt gevær. Man kan hurtigt få brug for meget mere end det.

Det spænder fra alt som lokkekald, kameraer, kikkerter, påklædning, våbenpleje og meget mere. Den seriøse jæger skal have udstyret i orden og det kan du få i deres shop.

Jagt & Vildt er en del af Viking Outdoor og har deres udgangspunkt i det jyske, ved Ejstrupholm. De har været aktive online i snart flere år og er derfor et velkendt sted for mange jægere.

Når vi foretrækker at handle vores jagtudstyr hos dem, skyldes det i høj grad den brede vifte af produkter. Man kan altid finde det man søger og så leverer de inden for 1-3 hverdage. Det er der efterhånden mange webshops som reklamerer med, men her kan du rent faktisk forvente det.

Dertil kommer at de forhandler mange af de førende producenter/brands på markedet. Det er altså kvalitetsprodukter, fra anerkendte internationale producenter som 3M, ELWIS, BOGgear, Ballistol, Nikon med flere.

 

Værd at vide

Webshoppen blev startet først i 2014 og grundet en stor interesse for jagt -og vildtplejen. Det er derfor du kan finde alt udstyr og tilbehør til denne. Siden starten er sortimentet løbende blevet udvidet og du kan derfor hele tiden finde nye produkter hos dem.

Til slut får du en række praktisk informationer, hvis du ønsker at vide mere eller kontakte dem.

Adresse: Hvillumvej 7, 7361 Ejstrupholm

Web: www.jagtogvildt.dk

Mail: mail@jagtogvildt.dk

Facebook side

Har du brug for rådgivning kan du nemt kontakte dem og så plejer de at være venlige til at besvare alle spørgsmål. Specielt for nybegyndere eller nye jægere, kan der komme mange spørgsmål i starten. Man vil jo gerne finde de rigtige produkter.

Det kan de helt sikkert hjælpe dig med at finde.