Invertu.com – Kopi designer møbler i god kvalitet

Invertu er et Limited selskab, stiftet i England. Den engelske baggrund giver dem en enestående mulighed for at sælge reproduktioner af flotte designer møbler.

Vi har set nærmere på Invertu.com og de moderne replika stole, borde og lamper, de kan tilbyde danske forbrugere.

Invertu Ltd. har stort fokus på at tilbyde designermøbler i smarte designs og den engelske lovgivning tillader dem at sælge reproduktioner, så længe originalen er tegnet for over 25 år siden. Det giver dem et markant forspring, fra de danske konkurrenter.

På Invertu.com finder du produkter tegnet af kendte møbeldesignere som Verner Panton, Arne Jacobsen og  Poul Henningsen. Du kan finde alt, lige fra Ægget til Koglen, Globen, Oksen og PH lamperne. Du har alle muligheder for at styrke hjemmets stil.

 

En international møbelshop

Invertu.com er en international webshop der sælger kopi designer møbler til store del af verden. Europa og USA er de to primære markeder Selskabet opererer. Udgangspunktet er i England, men webshoppen findes både på engelsk, dansk og tysk. Det er blot med til at understrege dem som en international møbelshop.

Du finder et bredt udvalg af kopi møbler på Invertu.com og du kan her se præcis hvilke varegrupper de har at tilbyde.

Svanen

Replika produkter i sortimentet:

  • Designermøbler
  • Billige kopi lamper
  • Replika designer stole
  • Kopi designer borde

Du har mulighed for at finde alt til det moderne hjem og Firmavejviserens vurdering er klar: Nok er det replika varer, men kvaliteten er god og vil for mange minde om de originale varianter.

Der er mange gode grunde til at bestille dine næste designer møbler på Invertu.com, for du får meget for pengene og tilmed gratis levering. Det er langt fra alle udbydere af møbler og store varer, der tilbyder dig gratis levering, så det er et klart plus ved shoppen.

Den eneste svaghed ved Invertu er at du ikke har mulighed for at se varerne, inden du bestiller. Du kan dog altid besøge en dansk møbelbutik og danne dig et indtryk der.

 

Fakta om Invertu