Deluxecar – din vej til drømmebilen

Deluxecar er et firma der importerer biler fra Sverige og Tyskland, til lave priser hvor de fleste kan være med. Deres import og smarte leasingløsninger sikrer, at du har råd til mere bil for samme penge.

Deluxecar er med andre ord din vej til drømmebilen, der ellers var alt for dyr. Vi ser nærmere på dem i denne artikel. 

 

Bil import fra udlandet

De fleste danskere er bekendt med de dyre bilafgifter der hurtigt gør dem langt dyrere, end hvad man kan købe i udlandet. Det betyder at tusindvis af danskere hvert år må “nøjes” med en mindre eller dårligere model, da prisen ellers bliver for høj.

Med import fra udlandet kan du undgå de høje afgifter og få glæde af markante besparelser, på op til 20-25 %. Det er en rabat der gør en stor forskel for dig og dine købsmuligheder. Firmavejviseren er derfor særdeles begejstrede for konceptet, der giver klare besparelser og fordele til danske bilkøbere.

Deluxecar er dog ikke ene om konceptet, men bestemt en af de førende i Danmark, hvor de har deres udgangspunkt i Hovedstadsområdet.

Deres forskellige leasingtyper

Når du bestiller biler via Deluxecar sker det typisk via tre forskellige leasingtyper, alt efter hvilke behov du har. Der er tale om privat-, flex- og splitleasing.

De har hver deres forskelle og fordele, så sæt dig ind i disse inden du vælger den rette løsning. På Deluxecar.dk kan du læse mere om hvad deres tre løsninger indebærer af forhold:

 

Hvis du endelig er i tvivl om hvad de indebærer, kan du altid få svar på dine spørgsmål hos den enkelte udbyder. De vil være eksperter på området og kan derved rådgive dig til den bedste løsning, til dine behov.

 

Værd at vide

Vi slutter af med at se nærmere på firmaet bag konceptet. Deluxecar er et firma der går meget op i attraktive priser og fordele i deres leasingløsninger. Det er de to altoverskyggende kendetegn, når du benytter dem. Deres udgangspunkt er i Kastrup, hvor du kan se nærmere på bilerne i garagen.

Praktisk information

Adresse: Bygrænsen 32, 2770 Kastrup

Mail: Info@deluxecar.dk

Mobil: 20 96 61 63