Dandrone – Alt inden for droner

Droner er blevet det helt nye og de går helt sikkert kun en endnu lysere fremtid i møde. Det er nemlig blevet et foretrukket stykke legetøj hos både børn, unge og rigtige drengerøve.

Samtidig gør de mange fordele og muligheder, at droner nu i højere grad anvendes hos landets virksomheder. Særligt i brancher som politi, brandvæsen, vindmølleindustrien og endda inden for landbruget.

Det er derfor nærliggende at vi stiller skarpt på én af de førende på området i Danmark; Dandrone.dk. Vi ser nærmere på dem og på udsigterne for branchen generelt. 

 

Alt i droner til privat og erhverv

Dandrone shoppen har et bredt udvalg af de bedste droner på markedet, fra producenter som 3D Robotics og DJI. Kort sagt alt til både privat og erhverv De to producenter anses desuden for at være blandt verdens førende på området.

Der er tale om holdbare kvalitetsprodukter, du kan få glæde af i lang tid uanset om dit formål er hobbyplan eller til arbejdsmæssig brug. I realiteten gør det ikke den store forskel for dit valg. Omend de fleste virksomheder nok har et større budget og krav til hvad dronen skal kunne.

I deres shop er det specielt følgende modeller der er populære:

  • DJI Phantom 2
  • DJI Phantom 3
  • 3D Robotics IRIS +
  • 3D Robotics X8 +

Hvad du bør vælge vil altid afhænge af dit budget og formålet bag. I shoppen finder du modeller på alt fra 5.000 til 25.000 kroner, så det siger alt om prisspændet. Det er stort og derfor bør du være grundig, når du overvejer din investering.

Specialister – med god rådgivning

DanDrone holder til på Flæsketorvet 68 i København og har specialiseret sig på området, hvilket betyder de kan give dig rigtig god rådgivning. Det vil specielt være nyttig for personer som ikke har det store kendskab til markedet, de mange modeller og hvad man bør vælge.

At de er eksperter kan bekræftes af deres drone pilot uddannelse som løber over 3 dage. Der er strenge regler om hvor og hvad man må gøre med dronen, ligesom det kræver en særlig viden og indsigt for at kunne tilbyde en certificeret uddannelse.

 

De mange fordele og gode udsigter

Dronen rummer mange fordele da den kan flyve steder hen, hvor det praktisk talt er umuligt for mennesker, helikoptere og lignende. Derudover kan du med GoPro kamera få lavet helt fantastiske optagelser, uanset hvor du befinder dig.

Dertil kommer at det bare er underholdende at flyve rundt med dem, præcis som det kendes fra de fjernstyrede biler der engang var ekstremt populære. Det er de stadig, men teamet bag Firmavejviseren er ret sikre på, at dronemarkedet går lysere udsigter i møde, hvor udbredelsen helt sikkert vil blive mere udpræget.

Den store barriere i øjeblikket er nok et begrænset kendskab og ikke mindst prisniveauet, der fortsat er for højt for mange private forbrugere.

 

Værd at vide

Vi slutter vanen tro af med en række facts om dem som virksomhed for dem der er interesseret eller har lyst til at se mere. DanDrone Erhverv ApS blev grundlagt i september 2014, mens DanDrone Shop ApS blev startet i marts 2015.

Adresse: Flæstetorvet 68, København V

Web: www.dandrone.dk

Mail: kontakt@dandrone.dk

Facebook siden