Chanti – stort smykkesite online

Chanti er en stor webshop, der sælger smykker til kvinder og mænd. Det er en virksomhed som formår at kombinere høj kvalitet, med lave priser. I deres webshop er det nemlig muligt at spare helt op til 70 % på udvalgte smykker.

Vi ser nærmere på smykkeshoppen Chanti og vurderer den over for de andre udbydere på markedet.

 

Fokus på god kvalitet og hurtig levering

De fleste webshops med stor succes, har efterhånden fundet ud af at hurtig levering er et must, for at overleve i branchen. Specielt på smykkemarkedet hvor konkurrencen er hård og tiltagende.

Chanti har meget fokus på kvaliteten i deres smykker og det er ikke kun tomme ord. De har stærke leverandører og samarbejdsaftaler, som gør dem særdeles konkurrencedygtige på prisen, men til en høj standard.

3 perlearmbåndSamtidig har Firmavejviseren ved selvsyn erfaret at der reelt er tale om hurtig levering, i løbet af ganske få dage. Chanti.dk er altså en webshop, hvor man kan forvente at tingene er i orden.

Samtidig har vi været imponeret over udvalget, der ikke findes større hos danske udbydere. Kun ved at besøge store internationale shops, kan du finde et tilsvarende sortiment.

Shoppen Chanti har gennem eksistensen siden 1995 fået opbygget et stort og varieret udvalg af produkter. Vi har her listet en række af de vigtigste.

Produkter i sortimentet:

  • Smykker til mænd, kvinder og børn
  • Ure til alle aldre
  • Moderne smykkemærker
  • Dåbsgaver
  • Piercing smykker

 

En dansk smykkeshop på den internationale scene

Chanti har som en af de få danske smykkeshops, formået at etablere sig i udlandet. Det betyder at deres omsætning ligeledes kommer fra lande som Sverige og Tyskland. Shoppen er efterhånden tilstede i de fleste store lande i Europa og har formået at markere sig på disse.

Det bør give dig tryghed for at Chanti er garant for høj kvalitet og god service. De mange kunder vil simpelthen forhindre international succes, hvis standarden ikke var tilfredsstillende. På mange områder mener vi, at Chanti er førende, på det danske smykkemarked online.

 

Fakta om Chanti A/S

Grundlagt i 1995

Omdannet til aktieselskab i 2005

Smykkeshoppen kom online i 2001

Har et lager på over 8.000 smykker

Hjemmeside: http://www.chanti.dk

 

Er du en af mange kunder der har handlet på Chanti.dk, så giv venligst din vurdering. Ellers har du mulighed for at se over 280 anmeldelser fra kunder på denne side.