Anmeldelse af Unoeuro

Firmavejviseren ser i denne omgang nærmere på Unoeuro, en af de populære hostingudbydere i Danmark. Når man taler om Unoeuro, så er det en af de store drenge inden for webhosting.

De har kapital og udstyr bag sig, samtidig med at de har den erfaring der er brug for, hvis man vil have et produkt af god kvalitet. De har et bredt udvalg af mange forskellige muligheder omkring hosting som alle sammen er af utrolig høj kvalitet, selvom prisen er ret lav.

Bliv klogere på den, deres webhoteller, kundeservice og meget mere i vores anmeldelse af Unoeuro. 

Hostingmuligheder

Unoeuro har mange forskellige muligheder når det kommer til hosting. De har inddelt deres system således, at der er flere forskellige niveuaer af hosting, som alle sammen appellerer til både privatpersoner og virksomheder. De er inddelt efter bronze, sølv og guld. Derudover er der også nogle andre produkter, som ikke følger denne inddeling, men har nogle egenskaber, som er lidt mere skræddersyede til en specifik situation.

Bronze er for tiden den mest populære, da den kombinerer et utrolig godt produkt med en pris, som ikke findes meget billigere.

Kundeservicen

Kundeservicen hos Unoeuro er meget varierende. Det er nemlig ikke muligt at ringe direkte eller starte en livechat, så man kan få løst sit problem hurtigt. Det er der mange personer der savner, da et problem med en hjemmeside ofte er en akut sag, som skal løses inden der er gået en time eller to. De har et såkaldt ticket-system, hvor man kan sende en besked/mail ind i deres system, hvorefter den så vil blive svaret på efter noget tid.

Her er der til gengæld altid hurtige og fyldestgørende svar, så du kan få løst dit problem/få svar, men af og til er den direkte kontakt bare dejlig.

Funktioner

Unoeuro har ikke så mange ekstraordinære og usete funktioner ud over deres webhotel, men alle de funktioner du skal bruge! Og de er nemme og brugervenlige at benytte. Der er backups og viruskontrol, men ellers har de valgt at fokusere på at levere et produkt der bare fungerer, til en utrolig billig pris. Det er de gode til.

På deres Youtube profil kan du se Unoeuro TV, med videoer der nemt viser dig hvordan du gør de forskellige ting i kontrolpanelet. Det kan være til stor hjælp for nogle.

Konklusion

Unoeuro er billig, men ikke nødvendig med den hurtigste kundeservice. Kombinationen af høj oppetid, et brugervenligt kontrolpanel og skarpe priser, gør dem til en favorit hos rigtig mange.

Firmavejviseren vil derfor give dem 4,5 ud af 5 stjerner. 

Der er jo altid plads til forbedringer og vi savner det ekstraordinære, for at kunne give dem fuldt hus.

Du kan se en ekstern anmeldelse og læse meget mere, via hjemmesider som fx. Din-hosting.dk. De har anmeldt de fleste udbydere og følger hostingmarkedet tæt.